За нас

Здравейте!
Благодарни сме ви, че проявихте интерес към нас.
Ние сме лицензиран разсадник за производство на семена и разсад  билки. Стараем се заедно с богатия опит който споделяме с вас,  да прилагаме всички иновации и технологии за постигане на отлични крайни резултати. Дълги години сме трупали опит при търговията и преработката на диворастящи гъби и билки. Този опит ни доведе до заключението, че бъдещето на отрасъл билки е в тяхното култивиране. Много са видовете билки които могат да бъдат култивирани. С оглед на настъпващите трайни засушавания на климата, невъзможността за поливане и оползотворяването на полупланинските пустеещи терени сме се спрели на тези култури които са по-устойчиви към капризите на времето.

Ще се радваме ако с бъдещите ни контакти успеем да ви бъдем полезни със съветите ни. Стремежът ни е да ви предоставим достъпни и лесни технологии, чрез които да намерите алтернативни форми и култури в земеделието и най-вече в тютюнопроизводството. Всеки наш съвет е как с по-малко труд и вложени средства с подходящи технологии да извлечете максимална печалба.

Ние можем да ви предложим пълен набор от документи които са нужни за кандидатстване по европейските проекти за финансиране и сертифицитане при биопризводство на билки.
Изнесената от нас информация е отворена за постоянно обновяване и надграждане. Малкият ни, но сплотен и амбициозен колектив е готов да откликне на всеки ваш въпрос и проблем.

Ние ще ви предложим семена и разсад на възможно най-ниски цени.Свържете се с нас и се убедете сами.

Ако двама човека имат по една идея и не я споделят ще си останат само с нея, но ако си я споделят и двамата ще имат по две идеи. Надяваме се нашата идея да ви допадне.

Желаем успех на всички които се нагърбват с товара на това не леко начинание.